Anàlisi de resultats

Mariano Rajoy diu que triï alcalde la llista més votada, es veu que no sap com va això de les eleccions municipals. Hi ha polítics que creuen que tothom és imbècil. A més es driblen a si mateixos un cop i un altre sense anar a barraca, pensant-se que els altres creuran que han fet gol. Patètic.

Els mitjans diuen que el PSC ha perdut, curiosa manera de perdre i manar la pràctica totalitat dels Ajuntaments. Dels 15 ajuntaments amb més habitants, el PSC té alcalde en 14, l’altre es d’IC. El PSC deu manar en els ajuntaments que viuen el 90% dels catalans. EL PSC va de derrota en derrota fins a la victòria final.

Els de CiU es veu que estan molt contents, el poble més important que governen és… Sant Cugat! Deuen governar en ajuntaments on hi viuen el 10% de catalans. Es veu que ara no guanya qui treu més vots sinó qui té més regidors. Si així aconsegueixen dormir tranquils, no serem nosaltres qui els tregui de l’error. Els de CiU van de victòria en victòria, però fins la derrota final.

Els d’IC potser es van adonant que governar Interior no és la millor manera de fer votants, ho sap tot Catalunya excepte els seus dirigents. Un dels més interessants papers que juga en la societat catalana IC és precisament de fer de pont entre els moviments alternatius a tot, i la política sensata. Governant Interior han desfet l’encant i ara semblen el PSC. El PSUC durant la Generalitat provisional presidida per Josep Terradellas, va dirigir Sanitat. Lògic!

Els d’ERC creien que creixerien i creixerien fins l’infinit. No crec que es puguin treure moltes conclusions dels resultats, l’únic que cal és til·la, molta til·la.

Els del PP són uns tipus estranys ja que són els que estan més contents, no manaran mai res a Catalunya i ja els agrada.

El panorama català és apassionant no entenc res de les decisions que pren el poble català, ara bé, encara entenc menys el que diuen els diaris i res de res del que escriu en Josep Ramoneda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s