Bon retorn!

La gran notícia de les vacances ha estat sense cap mena de dubte el tauró a la costa catalana. Després de diversos intents, a la fi el van pescar. En aquell moment creia que era la Generalitat de Catalunya que havia agafat un tauró de l´aquari del zoo de Barcelona per entretenir el turisme de la costa tenint en compte la quantitat de dies de pluja que ha fet. Va resultar que el tauró es va morir, llavors vol dir que la hipòtesi anterior no era vàlida atenent al fet que els responsables del zoo no haurien deixat morir un tauró així com així. Van dir que la causa de la mort era un ham, bestieses. El més fort va ser que algunes persones i organitzacions protestessin per haver pescat el tauró. Què volien que fessin les autoritats? Deixar que es mengessin amb patates a tots els turistes un a un? Ara resultarà que és molt ecologista i molt cool deixar-se mossegar per un tauró. Res de tot això és cert, la culpa de tot plegat és de la Creu Roja. Aquesta benemèrita institució té a totes les platges, centenars, milers de socorristes. Són gent estranya que puja i baixa banderes vermelles -són neocomunistes?-, grogues -vaticanistes?- o verdes -irlandesos?-, segons el dia i el seu estat d´ànim. La seva funció és vigilar que els banyistes no s´ofeguin. En realitat el tauró era de plàstic, els periodistes eren tots comprats per fer veure que era autèntic i les fotos producte del photoshop. Des que va córrer la brama que hi havia taurons els socorristes no van treballar més, els banyistes no s´han allunyat de la platja ni dos metres! No se n´ha ofegat ni un!

Encara que està de moda dir que has desconnectat molt, que ja no llegeixes sinó que rellegeixes -és com allò d´aprendre o aprehendre-, i que has anat a l´altra punta de món en un viatge muntat sense agència de viatge -garantia de desastre mai reconegut-, el problema dels viatges i de les vacances és que al viatge hi has d´anar també tu mateix. No et pots deixar a casa. Quina pena!

Per cert si sota les llambordes s´amaga la platja, sota la platja, què s´hi amaga? Els del maig del 68 no tenen remei. Aquestes són les típiques divagacions que hom fa quan exerceix de pòtol, la professió natural de l´esser humà. Bon retorn!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s