Tots dos són iguals?

Em molesta molt l’argument d’alguns catalans de dir que el PP i el PSOE son dues cares del mateix. Es veritat que algun sector del PSOE li costa molt assumir que a Espanya hi ha diverses nacions, -i a estones alguns fan emprenyar molt- ara bé dir que és el mateix el PP que el PSOE em sembla simplement delirant.

Si tornen els del PP no ho faran en la versió light de l’any 2000, quan eren de centre i parlaven català en la intimitat, si tornen ho faran envalentonats després de quatre anys de fer el cràpula. Han dit que l’atemptat d’11 M va ser obra d’ETA, i ho han estat repetint durant quatre anys! Fins i tot després de la sentència!

Han dit que si guanyen a Catalunya no es desplegarà el nou Estatut i que no retiraran el recurs al Constitucional. A més Mariano Rajoy ha promès que si guanya acabarà amb la immersió lingüística a Catalunya. Crec que és l’amenaça a la identitat catalana més important després de la fi de la dictadura.

No entenc doncs que des d’àmbits del catalanisme es pugui continuar afirmant que tots son iguals. També es diu que és una mala cosa apel·lar al vot de la por al PP, és una frase que ha fet fortuna. La veritat, aquesta gent fa por. La darrera vegada que van manar van aconseguir que anés a més manifestacions en quatre anys que en els 25 anteriors. I això de dinar el dissabte i en comptes de fer la becaina, agafar un tren per anar a Barcelona a manifestar-se i quedar palplantats durant hores, em sembla que no té perdó de Déu. Per cert, parlant de Déu, a la Conferencia Episcopal Española no ha guanyat Tomas de Torquemada perquè es veu que no estava en condicions de presentar-se, que si no guanya.

Penso que ara els catalans tenim tres bones opcions per votar, amb missatges clars i dirigents potents, (PSC, IC i ERC) les tres serveixen per aturar a aquests que si tornen a mi sí que em fan por. I m’agradaria que posteriorment es fes un govern d’esquerres amb Rodríguez Zapatero de president i amb ministres d’IU-IC i d’ERC. Convergir socialment amb Europa és un repte que només un govern d’esquerres pot assolir. Quedar-se a casa o votar en blanc només s’ho poden permetre els irresponsables o aquells que, fora de la realitat, es poden defensar sols.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s