Gómez-Navarro és boig?

article-triangle0002Segons la seva biografia oficial, al senyor Javier Gómez-Navarro fins als 31 anys no se li coneix cap feina, la primera va ser gerent d’una revista que no va sortir fins dos anys més tard, és a dir va començar a fer alguna cosa als 33 anys. I tota la vida va tenir feines derivades de la seva relació amb el poder. Pencar, allò que es diu pencar, no ho ha fet mai. Va arribar a ser Ministre de Comerç i Turisme del darrer govern de Felipe González. Ara és President del Consejo Superior de Cámaras de Comercio. Aquesta trajectòria no tindria res d’especial, hi ha gent que aconsegueix no pencar al llarg de tota la vida i em mereixen en general una certa admiració si ho ha fet sense herència. Si una persona escriu un llibre explicant com ho fa, el compraria. El problema és que aquest individu als darrers dies ha fet unes quantes declaracions pròpies d’un trastocat. A El Mundo i altres mitjans de comunicació va dir un seguit de frases que convé detallar. Va criticar de forma despietada l’absentisme laboral, va criticar també als jutges ja que segons aquest guillat moltes vegades “van a lo fácil al declarar los despidos improcedentes”. I això “es ruinoso para el país”. Li fot canya al govern ja que “cada día que pasa sin que el Gobierno aplique sus propios planes de ayuda al sector financiero desaparecen empresas”, afirma. És a dir critica als pobres treballadors però als responsables de la crisi, els amos de les finances, els hem de salvar amb els diners de tots. I reclama “un gran pacto de Estado entre todos” per pactar “cómo se reparten las rentas en esta etapa de crisis”. Suposo que és la forma elegant de dir que s’ha de continuar com fins ara: augmentar les rendes del capital i reduir les rendes del treball. El foll reivindica a més que es donin pressa: “El Ministerio de Economía y el Banco de España han tenido demasiado tiempo un diagnóstico equivocado sobre la liquidez”, assegura, “lo que ha provocado un retraso en tomar las medidas adecuadas”. Però per si tot això no fos poc, el tocat de l’ala, diu: “Hay que convencer a los sindicatos de que deben dejar de proteger a los vagos. Su papel es defender a los trabajadores, que son los que trabajan”. Aquí es nota que alguna substància estranya l’ha fet massa lúcid. En realitat estem davant d’una autocrítica ja que té mala consciència ja que ell és un dels espanyols més pòtols del moment. És un exemple clar d’autoodi.

Sobre l’atur aquest cap de pardal diu “a corto plazo no se puede hacer nada para evitar que siga subiendo”. Home, si en comptes de donar diners als rics i fer pressupostos d’austeritat, fessin pressupostos expansius potser podríem fer alguna cosa pels aturats, com per exemple donar-los-hi feina. En canvi, el cap de trons defensa el sistema de treball dels xinesos: “los chinos mantienen abiertos sus establecimientos casi las 24 horas; nosotros nos hemos vuelto muy cómodos y no estamos dispuestos a hacer más horas de las establecidas”. O sigui que cal abolir la jornada de quaranta hores. Dos cents anys de lluita de la classe obrera perquè vingui aquest orat i retrocedim al temps de les cavernes. Jo li faria provar aquesta medicina i l’enviaria un parell d’anys a la mateixa Xina, estic disposat a fer una subscripció popular –segur que El Triangle m’ajudaria- per pagar-li el viatge amb el compromís de treballar dos anys en una fàbrica de texans.

Si tot plegat no fos suficient, aquest sonat va dir que “las madres con hijos homosexuales prefieren que éstos sean diplomáticos, porque así les ven poco”. Aquí es nota les dificultats d’aquest senyor amb la seva identitat sexual.

Hi ha dies que em sento orgullós de ser català, Miquel Valls President del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya es va desmarcar de forma contundent d’aquest maníac.

El més xocant és que un individu així digui que és socialista i liberal, què espera el PSOE per expulsar-lo? Què sabrà aquest individu què vol dir socialista i què vol dir liberal?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s