La conspiració de la patronal

Aquest estiu l’he viscut amb inquietud. Creia que a les vacances a quasi tots els catalans se’ns passen els mals reals i els imaginaris. Bé, tots excepte una petita part, la dels catalans rics, aquests que diuen que mai fan vacances i que ningú n’hauria de fer -per ser més competitius, etc., etc.- i ells van durant l’any a jugar al golf de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i, és clar, mai els fa mal res.
Deia, doncs, que a tothom durant les vacances està la mar de bé. Doncs resulta que per la televisió fan una gran quantitat d’espots dient tot el contrari. La meitat de catalans no va de ventre i l’altra meitat hi va massa. És que els catalans o no arribem o ens passem, no tenim mida.
El primer misteri. Es veu que a les vacances hi ha gent que s’infla i s’infla i no fa de ventre. Un espot ens volia vendre un pot anomenat Activia que esta ple d’uns animalons microscòpics anomenats bífidus actiregularis que es veu que es dediquen a fer-te anar de ventre de forma periòdica. Són una mena de bacteris molt assenyats i molt ben organitzats i amb un sentit del ritme extraordinari.
El segon misteri. L’altra meitat de catalans es veu que tenen el problema contrari, quan comencen a fer vacances els vénen ?cagarrines. Per aquesta raó ens han bombardejat amb una cosa que es diu Imodium Plus, que es veu que va tan bé contra la diarrea.
Crec sincerament que tot plegat és mentida, a l’estiu als catalans ni ens vénen cagarrines ni restrenyiment. Us estareu preguntant “sí, home, fan anuncis i es gasten els calés per no vendre res!”. Us conec com si us hagués parit. Doncs sí, hi ha una raó de tot plegat.
La patronal durant el mes de juliol i agost està molt acovardida, creu que existeix la possibilitat que els treballadors descobreixin durant les vacances que es viu molt millor sense treballar i per aquesta raó els seus think tank han ideat un seguit de mesures per atenuar el perill de ludització de la classe obrera catalana. Un d’ells consisteix a fer un seguit d’anuncis a la televisió fent veure que durant les vacances et vénen tota mena de mals quan tothom sap que els mals et vénen quan has d’anar a treballar.
El tercer misteri d’aquest estiu encara és més estrany. Què ho fa que tantes dones boniques vagin a Corporación Dermoestètica a l’estiu? Potser és que els falta un bull? O potser aquesta empresa s’ha especialitzat en problemes psicològics? Les noies boniques tenen problemes de salut mental?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s