Tecnòcrates psicòpates

S’ha posat de moda en els darrers dies parlar dels tecnòcrates. No sé gaire de què estem parlant. Anem a veure què ens diu l’Enciclopèdia Catalana: “Govern dels tecnòcrates. Suposa una racionalització de les tasques de l’administració pública, fins a arribar a un nou model d’organització política i social, en el qual la gestió pública estigui en mans de tècnics en les diverses matèries, que impulsin per sobre de tot el desenvolupament econòmic, amb criteris d’eficàcia.” Sembla en aquest primer tros una mena de descripció fins a cert punt asèptica. Però continua: “Partint d’una crítica a les ideologies polítiques, pretén arribar a la despolitització de les masses, que resten excloses de la participació en els afers públics, i a la creació d’una societat de consum que, mitjançant uns mecanismes de persuasió i repressió, permeti de fet la consolidació de les estructures socioeconòmiques capitalistes i el manteniment de les oligarquies que detenen el poder.”
De totes formes a hores d’ara no queda clara tampoc la frase “permeti de fet la consolidació de les estructures socioeconòmiques capitalistes”. Avui totes les antenes de les més potents estacions de la NASA que abans auscultaven l’espai sideral, ara estan enfocant sense resultat Wall Street. M’explicaré. El que estem veient és que el comitè executiu del planeta Terra és avui el consell d’administració de Goldman Sachs i no sembla que en aquest comitè executiu hi hagi vida intel·ligent. Les antenes de la NASA treuen fum.
Aquesta gent han passat per escoles de negocis i, és clar, ja mai tornaran a ser persones humanes decents. Per guanyar un 1% avui són capaços de carregar-se l’economia mundial, el capitalisme sencer i fins i tot el mateix planeta Terra.
O sigui que els tecnòcrates no són individus asèptics sinó que són persones amb ideologies d’extrema dreta que pretenen trencar la democràcia i la llibertat per mantenir al poder una oligarquia. Això sí, tots aquests individus en comptes de trepitjar les escoles de negocis caldria que fessin teràpia, que és l’activitat pròpia dels psicòpates, d’aquella gent que fa molt de mal però que no tenen cap mena d’empatia envers les víctimes. A les facultats d’humanitats no hi podran anar perquè les hauran liquidat.
Caldria que el conseller Puig donés noves directrius als Mossos d’Esquadra: quan vegin algú que parla en nom dels “mercats”, que sigui ràpidament reduït, detingut i empresonat abans no facin més mal.

 
 
Anuncis

3 responses to “Tecnòcrates psicòpates

  1. Retroenllaç: Tecnòcrates psicòpates |xcat.cat

  2. Retroenllaç: Tecnòcrates psicòpates |xcat.cat

  3. Retroenllaç: Tecnòcrates psicòpates |xcat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s