Notícies amb febre

P1020564

Una cosa és que tinguis dècimes de febre, estàs malament però vas fent, però arriba a un punt, no sé dir-vos si 38 graus o 38,5 graus, on tot es torna complicat, molt complicat. Per exemple escriure un article. Però en fi, ho intentaré. El deure és el deure.
M’ha semblat sentir que el Ministre d’Economia Cristóbal Montoro ha criticat durament a la coneguda ultra esquerrana ONG Cárites, per haver posat sobre la taula el creixement de la pobresa a Espanya. La febre fa coses rares, mira que pensar que Cárites es criticada per un govern de dretes! I és més, pensar que algú pot criticar a Cárites per preocupar-se de la pobresa és com criticar un ric que sigui mala persona.
Em sembla que he vist per la televisió el funeral d’estat d’Adolfo Suárez. Tinc dubtes. Potser era el funeral d’estat d’algú altre dels temps aquells on manava Adolfo Suárez, ja que al segle XXI el lògic és que les cerimònies d’Estat fossin laiques, a més hi ha hagut un individu, em sembla que bisbe, no puc precisar el seu nom, que ha alertat del perill de guerra civil. Estic doncs quasi segur que devia ser la repetició d’alguna cosa de l’any 1976.
He sentit a dir també que el Tribunal Constitucional ha fet una sentència sobre la resolució del Parlament de Catalunya del dret a decidir. Creia que els tribunals feien sentències sobre coses que havien passat, no sobre coses que algú es plantegi que passin. El següent pas serà que facin sentències sobre els programes dels partits polítics, sobre frases dels mítings i a la fi sobre els pensaments dels polítics quan aquests no siguin plenament constitucionals. També deu ser la febre perquè no crec que el Tribunal Constitucional amb la quantitat de tasques amuntegades que té tingui temps de dedicar-se a aquestes collonades.
Intento llegir els resultats electorals de França però ho veig tot confús. Entenc que l’electorat del PSF s’ha abstingut avorrit de la deriva de dretes i xenòfoba dels seus dirigents. Una onada d’ètica ha castigat Hollande. Doncs es veu que el paio ha dit: “He entès el missatge” i tot seguit ha posat el més impresentable i neoracista com a cap de govern, un català, el Manuel Valls. O sigui, a veure si entenc el raonament, si el partit d’esquerres perd vots el que fa és tornar-se de dretes a veure si així es queda sense cap votant? Em sembla que la temperatura m’ha pujat a 39 graus.
Però voleu dir que potser no són ells els que tenen una febrada de nassos i fan coses sense sentit? Potser no ho saben, algú els ha de dir: esteu malalts! L’Hollande i el Valls cal que es preguin els Efferalgans a tones!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s