Vuit notícies

 

P1060255

Aquests dies estan passant a un ritme bestial moltes coses inquietants. Us poso un exemple. Tenia un dia tonto i vaig comprar el gran diari de l’esquerra radical, La Vanguardia. De fet, el primer que va treure aquesta capçalera va ser Josep Anselm Clavé, que sí que era revolucionari. Així doncs, el dia de Sant Joan llegeixo aquest diari i em poso com una moto.
Notícia 1. D’entrada posen un semàfor vermell a Pablo Iglesias. Suposo que per a ell és una medalla d’or, li indica que és en el camí correcte. El motiu és que ha dit que el conflicte d’ETA és un conflicte polític. Sensacional! Així, si l’activitat d’ETA no era el derivat d’un conflicte polític, què era? Un conflicte culinari? José María Aznar va dir fa anys en referència a ETA: “Hay que eliminar el mismo concepto de causa”.

Notícia 2. Tres països al món no donen permís de maternitat a les dones: Oman, Papua Nova Guinea i Estats Units. Ho ha dit el mateix Obama. I encara hi ha economistes que diuen que el millor és copiar el model nord-americà.

Notícia 3. La llei orgànica per aforar l’exrei. Quina pressa, quin nyap! Com més es mouen, més nerviosisme demostren i més inseguretat. Més malament no ho poden fer.

Notícia 4. Un fill de Ruiz Gallardón té un accident de cotxe, probablement begut, fuig i es refugia a casa de son pare, que afirma que “és un assumpte de família”. El problema és que el pare és el ministre de Justícia!

Notícia 5. Suïssa envia informació a la justícia espanyola segons la qual Ruiz Mateos té dotze comptes al Dresdner Bank de Ginebra amb Bárcenas!

Notícia 6. Un opinador molt conegut diu escandalitzat: “Un conegut representant d’una encara més coneguda escola de negocis fa una intervenció en un seminari per a empresaris, executius i inversors. Al col·loqui fa una dura crítica contra el món polític; (…) A preguntes d’un assistent que es preocupa per si no s’està defensant o apel·lant a un dictador, el conferenciant, amb tota tranquil·litat, afirma que, si el dictador és competent, per què no?”. Dedica tot l’article a exclamar-se d’on hem arribat. No és un líder de Podem, és l’advocat de la infanta Cristina, Miquel Roca Junyent.

Notícia 7. Les indemnitzacions per acomiadament tributaran i pugen l’IVA dels productes farmacèutics. Molt bé, ara a emprenyar els pobres acomiadats i els malalts. De les SICAV no en diuen res. Fer pagar l’impost de societats a Burger King, Starbucks, Apple o Google, SEAT això sí que no, pobrets diuen que tenen pèrdues.
Hi ha qui s’estranya que hi hagi gent que cremi contenidors; jo, en canvi, penso que el més estrany és que no hi hagi més aldarulls davant de tanta barra.

Em deixava la notícia 8. Inventen el porro electrònic. És clar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s