Ohhhhhhhhh!

IMG_1081

Cada dia em sorprenen i em comporto com un adolescent de quinze anys. Em sento com si acabés de sortir de l’ou, com si no hagués vist res en la vida i on cada nova informació la trobés més sensacional i increïble. Tinc 56 anys, per tant no vull enganyar a ningú, però cada dia quan llegeixo els diaris o sento les notícies per la radio o la televisió tinc una sensació creixent, obro la boca i faig ohhhhhhh!
És possible que sigui un individu massa ingenu, pot ser, però no em digueu que a molts de vosaltres no us passa una mica el mateix.
Posem uns exemples. Hi ha gent antipujoliana fins al moll de l’os però ni un d’aquests s’hagués atrevit a afirmar que la fortuna dels Pujol fora de 1.700 milions d’euros com deia un diari poc sospitós de revolucionari com La Vanguardia. Ohhhhhhhhh!
Una segona prova. He buscat els cotxes de carreres que es veu que la policia investiga en relació amb Jordi Pujol Ferrusola, són aquests: 1. Jaguar E Type 3 8 Roadster, 2. Ferrari F40, 3. Lotus Elan SE, 4. Mercedes Benz 230 SL, Pagoda 2PL, 7. Porsche 356 B Super 90, 8. Porsche 911 S SRS, 9. Ferrari 328 GTS, 10. Lamborghini Diablo 132 SE, 11. Mercedes Benz SLR McLaren, 12. Ferrari Testarossa i 13. Porsche 906. No em digueu que aquesta llista no és digna de ohhhhhhhhhhh! Prop de tres milions d’euros el preu de mercat. Ell diu que ho va comprar per -no tenim totes les dades- un 15%. Ohhhhhhh!
Quan us vau assabentar que hi havia tot de directius de Caja Madrid, després Bankia, que treien diner negre de caixers automàtics, puc endevinar dues reaccions de vosaltres. La primera és impublicable, la quantitat d’insults i paraulotes no cabrien en aquest article, el director em fotria una esbroncada i els Mossos d’Esquadra vindrien a casa meva a detenir-me. Estic segur, però, que fins i tot el director alguna paraula més alta que altra devia dir. La segona, alguns deuríeu dir: ohhhhhhhhhhhh!

Tots aquests són els mateixos que volen tallar la calefacció a les famílies a l’hivern, que passin fred els és igual. Són els mateixos que després d’haver rebut unes morterades de diners estratosfèriques, desnonen famílies i en alguns casos es queden a més el pis dels avis. Dos en un. Una nova modalitat de capitalisme.
En canvi, quan us vau assabentar que el Tribunal Constitucional va prohibir que es convoqui un referèndum, una consulta i fins i tot van prohibir que pugueu pensar a votar sobre la independència, cap vau exclamar ohhhhhh! Segur que tots ho sabíeu.

Anuncis

2 responses to “Ohhhhhhhhh!

  1. M’ha fet molta gràcia perquè a mi em passa el mateix, tota l’estona vaig fent ohhhhhhh ! amb totes les tonalitats de “o”. Farem moltes arrugues a l’entorn de la boca.

  2. Ja fa temps, diria que alguns anys, que cada dia, quan llegeixes el diari, sembla 28 de desembre, Diada dels Innocents. Però resulta que no, que el que publiquen és cert o s’hi acosta bastant (no parlo de l’ABC ni la RAzón, és clar, que viuen cofois nedant en la mentida superlativa i sense cap mena de deontologia professional).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s