Visca el Mobile World Congress!

 

P1090952

Trobo que això del Mobile World Congress és sensacional; es veu que dóna feina a milers de persones, a més vénen cent mil persones de les que una gran majoria són estrangers i per tant gasten a Catalunya sense parar. Tot són avantatges.

A més l’entrada és barateta, només costa entre 700 i 3.000 euros. Ara bé, poca gent parla de les novetats de la Fira i dels avantatges que els mòbils ens donen.
Hi ha mòbils que poden submergir-se, és sensacional! Ara pots parlar sota l’aigua mentre fas submarinisme. De sempre es fan mòbils que es pleguen, ara en fan que es torcen. Sembla que és molt bo per poder-lo portar a les butxaques del darrere dels texans.

També han aparegut uns rellotges intel·ligents amb tota mena de connexions. No sé com hem pogut viure des de fa centenars d’anys amb rellotges tontos. Per fi podrem saber l’hora en què vivim. Els nous Lumia de Microsoft ens ajuden a ser més productius, que content estaran l’FMI i la Troica! També ens anuncien que les 4G aconseguiran el doble de velocitat de descàrregues que ara, serà de 600 megues per segon. Ostres, quina gran notícia! Com podíem anar pel món amb només 300 megues!

En molts mòbils la bateria dura una estoneta i no pots posar i treure-la -la bateria-. Però ara han trobat un sistema de carregar-lo sense endollar-lo. Això si igualment ho hauràs de fer a casa o al despatx. Quin gran avantatge!

Un dels millors avenços que he trobat és aquest: “La tecnologia combina la banda d’espectre sense llicència 5 gigahercis (Ghz) junt amb qualsevol de les bandes habituals de LTE, el que permetrà incrementar la capacitat de la xarxa mentre coexisteix amb Wi-fi sense que hi hagi impactes negatius”. Ostres, ostres, ostres. Que bé! Que content que estic! I la junta de la tròcola ajudarà a combinar gambutzins. Quina bona pensada!

Es veu que estan assajant els 5G on al mòbil li diràs què vols per sopar i te’l farà. També et buscarà feina amb un bon sou. A la feina no caldrà que hi vagis ja que ell et farà totes les tasques que t’encomanin. Hi ha un mòbil per a gent alternativa, serà ecològic, sostenible i amb una aplicació per gestionar horts urbans, l’ha presentat Donald Rumsfeld i té tecnologia Exxon Mobil. Els nous mòbils 5G sortiran de fàbrica amb una aplicació per als infeliços, quasi tots. Endollaràs uns sensors al cap. En els sensors posaran uns microxips a 20 Ghz que faran que amb l’ajuda d’un o dos LTE’s la cosa moli. La teva infelicitat no minvarà, això és segur, ara bé si estàs entretingut amb l’aparell, les aplicacions, les xarxes socials i la infinitat de webs a visitar no te n’adonaràs, i potser no arribaràs a descobrir mai que el que et fa infeliç és el mòbil.

Anuncis

One response to “Visca el Mobile World Congress!

  1. Jo també estic “una mica contenta” però per realitzar-me del tot em faria falta un dron i una impressora 3D. I, posats a demanar, si la intel·ligència d’aquestes andròmines fos capaç de lligar una candidatura unitària d’esquerres, la felicitat ja seria total.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s