Més religió islàmica a l´escola?

IMG_2895

El PP ha decidit que els pares musulmans puguin obligar els seus fills a fer una assignatura de religió islàmica a l’escola. Així l’Estat pagarà imams que envien aquí l’Aràbia Saudita o Qatar. Als nens se’ls adoctrinarà amb l’Alcorà i s’intentarà que se n’aprenguin de memòria uns quants fragments en funció de l’edat. Els imams ensenyaran als nens i nenes pregàries i “fórmules senzilles de petició i agraïment”. També se’ls ensenyarà a “reconèixer la incapacitat de la persona per arribar per si mateixa a la felicitat” sense Al·là. Recomana “conocer y aceptar con respeto los momentos históricos de conflicto entre la ciencia y la fe, sabiendo dar razones justificadas de la actuación de los musulmanes”. Els llibres per a aquesta assignatura no els aprovarà el Departament d’Ensenyament sinó la pròpia comunitat islàmica. Els alumnes, així, aprendran a argumentar l’origen del món segons la fe islàmica. No se sap si els llibres s’editaran a Barcelona o a Riad. Ni qui els supervisarà. L’assignatura serà avaluable i la nota comptarà en la mitjana de l’expedient acadèmic.
Bé, he fet una mica de trampa, he canviat catòlic per musulmà i la Santa Seu per Riad. De fet, però, tampoc tanta trampa, si a la Conferència Episcopal Espanyola se’ls dóna la possibilitat d’adoctrinar nens i nenes en els dogmes catòlics amb diners públics, deixant fins i tot que els professors els posin els bisbes, això sí, que els pagui la Generalitat, amb quina legitimitat direm a les altres religions que no ho poden fer? Crec que Wert, que no és verd sinó Wlau, s’ha quedat curt. Per què no recupera els textos escolars de la religió catòlica de fa uns quants anys més? Deien coses així: “Rusia había soñado con clavar la hoz ensangrentada de su emblema en este hermoso pedazo de Europa, y todas las masas comunistas y socialistas de la tierra, unidas con masones y judíos, anhelaban triunfar en España, tomándola como peldaño de oro para triunfar en el mundo” o “Las mujeres íberas llevaban sobre la cabeza un aro de hierro que servía para echar sobre él un velo con el que a menudo se cubrían la cara. La misma Dama de Elche aparece con la cabeza y el cuello pudorosamente cubierto de paños. Parece que las primitivas mujeres españolas estaban nada más que esperando que se levantara la primera Iglesia de Cristo, preparadas ya con sus tocas para asistir a la primera misa…”.

Són bojos aquests romans? És hora de denunciar el Concordat de 1953 i els acords de 1976 i 1979. Cal que algú posi remei a aquestes delirants polítiques ultrareaccionàries. L’església catòlica no n’aprèn, sembla com si només sabés fer catòlics a hòsties. Com Espanya espanyols.

Anuncis

2 responses to “Més religió islàmica a l´escola?

  1. Contundent i indiscutible, sí senyor

  2. I els ateus i catalans tampoc n’aprenem quan encara tenim alguna esperança que el poder de l’Església i els poders espanyols ens deixin de tocar els ous algun dia a fi de poder viure pacíficament, sense fer mal a ningú. Quan ens atrevirem a engegar-los a la merda?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s