Qui sóc

No sé qui sóc, si sabés qui sóc molt probablement no tindria un blog. M’hi he resistit durant molt de temps, com a l’ordinador, el mòbil, el correu electrònic… He anat sucumbint a totes les temptacions tecnològiques que el Bill Gates ens ha anat venent per empitjorar-nos la vida.

L’única cosa positiva de fer un blog és precisament que em relacioni amb tu, no dubtis doncs, amb el millor esperit lliurepensador, d’expressar totes les teves crítiques destructives o constructives –si és que n’hi ha-.

En fi sóc llicenciat en Història Moderna i Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona i des de gener de 2008 rector de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

He estat director de la Fundació Ferrer i Guàrdia des de 1987 fins l’any 2008 i director de la revista lliurepensadora Espai de Llibertat des de 1996 fins al desembre de l’any 2008,

Vaig ser fundador i portaveu de la Lliga per la Laïcitat formada per GOC, GLSC, CCOO, UGT, USTEC, CGT, Cooperacció, Fapac, MRPC, Ateus de Catalunya, MLP, etc. des de l’any que es va constituir el 13 d’octubre de 2003 fins a finals de l’any 2008

Als anys 70 vaig militar a la JCC i al PSUC i durant els 80 vaig ser Vicepresident del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (1986-1988).

Exsecretari general del Moviment Laic i Progressista (MLP) que agrupa la Fundació Ferrer i Guàrdia, l’Escola Lliure El Sol, la Fundació Terra, Esplais Catalans (ESPLAC), l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya, Acció Escolta de Catalunya, la cooperativa Entorn, Cooperacció i el MLP de les Illes Balears.

També he estat membre de la Junta de la Federació dels Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya entre l’any 2000 i 2004.

Des de 1992 fins l’any 2005 he estat President de l’Escola Lliure El Sol per a la formació de monitors i directors de temps lliure.

Vaig ser columnista i cronista del diari comarcal 9Nou del Vallès Occidental a més de formar part del consell assessor. També vaig ser membre  del consell editorial del diari El Punt. He col·laborat amb RAC1, Catalunya Nit de Catalunya Radio

Ara col·laboro amb el Punt-Avui, Diari de Girona, Diari de Sabadell i Ràdio Sabadell.